Especialistes en la recuperació I manteniment de la brillantor del terra

L'empresa Superlux porta més de 32 anys oferint els seus serveis de: pulidores, poliments, abrillantats, venda, lloguer i reparació de màquines de polir i abrillantar sòls, amb tots els seus accessoris per a: rebaixar, escatar, decapar, cristal·litzar, abrillantar, diamantar, vitrificar, lustrar, encerar, restaurar, fregar, donar lluentor, aspirar, netejar… tot tipus de paviments i sòls, a aquells interessats a mantenir el sòl de la seva llar o negoci com a nous..

SUPERLUX, S. a. disposa de la més àmplia gamma de màquines, pulidores, abrillantadores, accessoris i productes per a la neteja, conservació, manteniment i restauració dels diferents tipus de sòl: terratzo, marbre, mosaic, granit, pedra natural, ceràmica, gres, parquet, tarima, fang cuit, formigó, ciment, paviments continus, mosaic hidràulic, sòls de plàstic etc., dissenyades especialment per aportar-li la millor solució a cada cas, segons les seves necessitats.

SUPERLUX® i la seva xarxa de distribució a nivell Nacional, li garanteix el subministrament de la gamma més completa de màquines pulidores, abrillantadores, cristalizadores, lustradoras, rotatives, aspiradores, maquines de vapor…amb tots els seus accessoris, recanvis i els productes necessaris per aconseguir els millors resultats de lluentor en tot tipus de sòls, en el menor temps possible, amb la màxima garantia en preu, qualitat, i servei, de la qual cosa ens sentim completament satisfets.